Gabriela Spanic Fansite | Magyarország egyetlen megmaradt Gabriela Spanickal foglalkozó oldala |
Nyelvválasztás

  

Nem pontos a fordítás!

 
Hola


Sziasztok! Ez az oldal a gyönyörű és tehetséges Venezuelai színésznővel Gabriela Spanic-kal foglalkozik. Ez az egyetlen megmaradt Gaby-s oldal. Ha szereted az elbűvölő színésznőt, akkor mindenképp itt a helyed, ha pedig nem, akkor itt a lehetőség, hogy megkedveld, ugyanis számos információ, kép, videó, zene, letöltés vár rád. Megpróbálok naponta, vagy hetente friss hírekkel, képekkel, letöltésekkel, érdekességekkel szolgálni.
Érezd jól magad az oldalon! Visszavárlak! :-)

 

GABY JÁRT AZ OLDALON! :)

 
Gabyról


Gaby 1973. december 10.-én született Venzuelában. Karrierje 1992-ben kezdődött amikor Guárico államot képviselve elindult a Miss Venezuela szépségversenyen, ahol elnyerte a Miss Body címet. Kezdetben modellkedet, de mindig is a színészet érdekelte. A magyar nézők a Paula és Paulina, Szeretni bolondulásig, A betolakodó, A bosszú, Második esély, A csábítás földjén / Riválisok, A császárnő és A bosszú angyala című sorozatból ismerhetik. >>Bővebben

 

Navigáció


Az oldal ezen része segít, hogy eligazodj a lapon!
Nézz körül, mert rengeteg érdekesség vár rád :)!

Kezdőlap ~ A legfrisebb hírek a telenovellák koronázatlan királynőjéről
Gaby ~ Tudj meg mindent Gabyról
Letöltések ~ Sorozatok, főcímdalok letöltése
Galéria ~ Képgaléria mappákba rendezve
Online ~ Sorozatok megtekintése online
Ikonbázis ~ Avatarok, (msn) ikonok
Extrák  ~ Órarendek, könyvjelzők, puzzle és egyébérdekességek

 
Chat

SZABÁLYOK, AMIKET KÖTELEZŐ BETARTANI. HA NEM TESZED, KIZÁRLAK!!!
Kérlek NE KÁROMKODJ! NE SZÍDD GABYT, AZ OLDALT, ENGEM, VAGY BÁRKI MÁST! Ha lehet Vikinek, vagy Vikitának szólíts és ne kedves cserémnek! Ha ezeket betartod, köszönöm.:)
Itt kérhetsz cserét, illetve elmondhatod a véleményed  K U L T Ú R Á L T keretek között Gabyról, illetve az oldalról. 
 

 
Látogatószámláló
Indulás: 2013-01-15
 
Kedvencek

IDE NE JELENTKEZZ, csak a kedvenc oldalaimnak!
 
 

 
Elite

   20/1 szabad! BETELT!
Szép, igényes oldalak számára fenntartott hely!
Ha úgy gondolod a tied az, bátran jelentkezz! :)
Ha 1 hónapig nincs friss, vagy az oldal nem elérhető

L E K E R Ü L S Z!!
Ha oldalad megszünt, elköltözött, levettél a cserék közül, kérlek
J E L E Z D!!

Szünet: Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Amanda naplója, Ximena Duque

 
Top


A chatben jelentkezhetsz! KORLÁTLAN
Ha 1 hónapig nincs friss, vagy az oldal nem elérhető LEKERÜLSZ!


 Ana Brenda & Walking Dead & Carmen Villalobos & A felhők fölött 3 méterrel & Religio Portal & Selena Gomez & Te? & Te? & Te?

 
Gaby a tévében


Soy Tu Duena (Riválisok)
Minden hétköznap 19:10
Előzőnapi ismétlés 13:30
Szombaton 10:30 (Heti ismétlés)
Sorozat+

 
Proyectos

Mujeres de Arena (A homok titkai)
Műfaj: Telenovella
Szerep: Ruth és Raquel (ikerpár)
Év: 2014
Megjelenés: Várhatóan 2014 vége 2015 eleje (külföldön)
Gyártó: Tv Azteca

Gaby Spanic y su banda
(Gaby Spanic és a bandája)
Műfaj: Új lemez
Év: 2014
Megjelenés: Várhatóan 2014
 

 

Te quiero México Te quiero Limpio
Műfaj: Saját műsor, melyben Mexikó különböző helyeit, érdekességeit mutatja be.
Év: 2013-2014
Megjelenés: 2013. október 6.
Gyártó: TV Azteca
 


Tovább>>>

 
Twitter

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Kövesd az oldalt twitteren

Tavaly májusban elkészült az első magyar rajongói twitter oldal, amit már Gaby is követ :) Ha van twitter oldalatok, akkor kövessétek a csoportot :)

 
Oldalinformáció

NYITÁS: 2013.01.15
AJÁNLOTT BÖNGÉSZŐ: Mozilla Firefox
DIZÁJN: #1 Dia , #2 mostanáig: Viki
FŐSZERKESZTŐ: Viki
ELÉRHETŐSÉG: gabriela-spanic.gportal@freemail.hu

Az oldal NEM áll semmilyen kapcsolatban Gabyval, családjával, barátaival, illetve menedzserével. Ez csak egy rajongói lap. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, gyűjtés, ezért másolása SZIGORÚAN TILOS!
(c)gabriela-spanic.gportal.hu

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css
 
Csillogó fejléc

 
Élménybeszámolóm a Közönségtalálkozóról (Köki terminál) 2011. november 17.

Gondoltam leírom, hogy számomra milyen is volt a "közönségtalálkozó" a Köki Terminálban.:)


KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ A KÖKI TERMINÁLBAN
 

Először is kezdeném avval, hogy olyan 17:00 körül még alig volt tömeg.. még lementem anyummal és a húgommal a Costa Coffehoz, majd 10 perc múlva visszamentem.. hát akkora tömeg volt, mint annak a rendje. Alig tudtam előre menni, ráadásul "elkerítették" a színpadot kordonnal. Végül a színpad jobb oldali részéhez sikerült bejutnom, méghozzá az első sorba.
Viszonylag láttam is, az eseményeket, de azért kellemetlen volt, ahogy a tömeg a kordonhoz préselte az embereket, hogy lássanak valamit. Megértem őket, hiszen ki ne szeretné látni Gabyt, de azért kicsit odafigyelhettek volna.
A közönségtalálkozó 17:30-ra volt meghírdetve. A színpadon található vászonra folyamatosan vetítették a Császárnő bemutatóját, + hogy Gaby Magyarországra jön. Látni nem láttam, csak hallottam. Annyira nem is figyeltem, inkább izgultam, hogy vajon milyen lesz élőben látni azt a nőt, akit eddig csak a televízióból ismertem. Már elmúlt 18:00 óra, de Gaby még sehol. Müller Attila a színpadon próbálta nyugtatni a közönséget, hogy Gaby hamarosan itt lesz,már a Kökiben van, ő is nagyon izgul.
Ekkor kitalálták, hogy egy "kvíznek" köszönhetően 10 szerencsés ember találkozhat Gabyval. Na, ezen a tömeg nagy része kiakadt, ugyanis voltunk vagy 3000-en és elég nehéz 10 embert kiválasztani ekkora tömegből, nem? Mondanom sem kell, hogy a színpad melletti részt senki sem figyelte, csak a színpad előtti részt. A színpadra kettessével ment fel pár ember, majd kaptak egy kérdést. Amelyikük előbb tudta a választ, az a Közönségtalálkozó utána a Costa Coffeban készíthetett fényképet Gabyval, valamint autogrammot is kaphatott tőle.
Amint ez lezajlott a közönség nagy "kiabálással" hívta Gabyt.


18:15 perckor Gaby megjelent a Paula és Paula főcimdalára. Káprázatos volt, látszott rajta, hogy nagyon boldog és izgatott. Ezekután Gaby a színpadon angolul próbálta köszönteni a rajongóit, majd áttért a spanyolra.
A rövid köszöntés után Gaby belevetette magát az éneklésbe. Első száma a Yo No Soy De Nadie volt. Ezt követte a Chica Tv, Donde Quiera Que Vayas Yo Iré, Tierra De Pasiones, Necesito Tu Tierra.
Nos, itt a rajongók egy része nagyon örülhetett, ugyanis Gaby lement a színpadról és elvette az ajándékokat, sőt volt akivel kezet fogott, vagy valakinek puszit adott.:) A színpad mellett lvők üvöltöztek Gabynak, hogy ide is jöjjön, majd Gaby felénk tartott.
Én a kezemben egy plakáttal érkeztem, melyet ekkor át is tudtam adni Gabynak. Ebben a pillanatban potyogtak a könnyeim, melyet Gaby is látott.- Hát ez nem tudom, hogy jó vagy rossz, de én nagyon boldog voltam. Mellesleg Gabynak nagyon jó illata volt.:)


Gaby a két legnagyobb rajongóját Andit és Dórit a felhívta a színpadra, majd elmondta, hogy abból a szeretetből táplálkozik, amit világszerte kap a rajongóktól és különösen meghatódott attól a figyelemtől és kedvességtől amivel hazánkban találkozott.
A legutolsó száma a Te Amo A Tiempo volt.


Egy szerencsés lány megkapta azt a kalapot Gabytól, melyet a fellépésen viselt és mellé két puszit.:)
Gaby ezekután elköszönt,és elviharzott a 10 szerencsés nyertessel. Természetesen a testőrök nem adtak felvilágosítást arról, hogy Gaby visszajön-e, vagy esetleg elmegy. Negyed órát állt a tömeg nagy része, majd sokan lementek az első emeleti Costa Coffe elé. Ezek után én édesanyámmal és a húgommal szintén lerohantam a kávézó elé, ami be volt zárva. Csak Gaby, a szerencsés 10 nyertes, a testőrök, az operátorok és a felszolgálók voltak bent. Hatalmas tömeg kerekedett a kávézó elé. Gaby sokszor integetett a kinti tömeghez. Körülbelül 20 percet lehettek bent.. sajna erre már annyira nem emlékszem. A közös fényképek készítés és az autogramm osztás után Gaby a testőrökkel és az operátorokkal távozott a kávéházból. Valami hátsó bejáraton át távozhatott, ugyanis senki sem látta utána Gabyt.
Pár mondat a végére: A szervezés egyszerűen pocsék volt. A "közönségtalálkozó" a szó szoros értelmében közönségtalálkozó volt: a közönség találkozott egymással :D.. sokan rosszul is lettek a nagy tömeg miatt.
Emellett igértek autogrammosztást, közös fényképet. Persze, igaz, hogy elég sokan voltunk, de azért egy fél órát igazán rászánhattak volna.
A testőrök nagyon bunkók voltak, beálltak elém, miközben Gaby a színpadon remekelt. Elég sokszor rájukszóltam, hogy mennyenek már arrébb, mert nem látok semmit.. az egyik volt olyan kedves és arrébbállt, míg a másik, mintha megse hallotta volna.
Mindezeket leszámítva nagyon örültem, hogy láthattam Gabyt és, hogy a plakátomat odaadhattam neki. Mindig arról álmodtam, hogy egyszer találkozhatok vele.:) EGYIK LEGNAGYOBB ÁLMOM VÁLT VALÓRA!!! KÖSZÖNÖM GABY :)

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!