Gabriela Spanic Fansite | Magyarország egyetlen megmaradt Gabriela Spanickal foglalkozó oldala |
Nyelvválasztás

  

Nem pontos a fordítás!

 
Hola


Sziasztok! Ez az oldal a gyönyörű és tehetséges Venezuelai színésznővel Gabriela Spanic-kal foglalkozik. Ez az egyetlen megmaradt Gaby-s oldal. Ha szereted az elbűvölő színésznőt, akkor mindenképp itt a helyed, ha pedig nem, akkor itt a lehetőség, hogy megkedveld, ugyanis számos információ, kép, videó, zene, letöltés vár rád. Megpróbálok naponta, vagy hetente friss hírekkel, képekkel, letöltésekkel, érdekességekkel szolgálni.
Érezd jól magad az oldalon! Visszavárlak! :-)

 

GABY JÁRT AZ OLDALON! :)

 
Gabyról


Gaby 1973. december 10.-én született Venzuelában. Karrierje 1992-ben kezdődött amikor Guárico államot képviselve elindult a Miss Venezuela szépségversenyen, ahol elnyerte a Miss Body címet. Kezdetben modellkedet, de mindig is a színészet érdekelte. A magyar nézők a Paula és Paulina, Szeretni bolondulásig, A betolakodó, A bosszú, Második esély, A csábítás földjén / Riválisok, A császárnő és A bosszú angyala című sorozatból ismerhetik. >>Bővebben

 

Navigáció


Az oldal ezen része segít, hogy eligazodj a lapon!
Nézz körül, mert rengeteg érdekesség vár rád :)!

Kezdőlap ~ A legfrisebb hírek a telenovellák koronázatlan királynőjéről
Gaby ~ Tudj meg mindent Gabyról
Letöltések ~ Sorozatok, főcímdalok letöltése
Galéria ~ Képgaléria mappákba rendezve
Online ~ Sorozatok megtekintése online
Ikonbázis ~ Avatarok, (msn) ikonok
Extrák  ~ Órarendek, könyvjelzők, puzzle és egyébérdekességek

 
Chat

SZABÁLYOK, AMIKET KÖTELEZŐ BETARTANI. HA NEM TESZED, KIZÁRLAK!!!
Kérlek NE KÁROMKODJ! NE SZÍDD GABYT, AZ OLDALT, ENGEM, VAGY BÁRKI MÁST! Ha lehet Vikinek, vagy Vikitának szólíts és ne kedves cserémnek! Ha ezeket betartod, köszönöm.:)
Itt kérhetsz cserét, illetve elmondhatod a véleményed  K U L T Ú R Á L T keretek között Gabyról, illetve az oldalról. 
 

 
Látogatószámláló
Indulás: 2013-01-15
 
Kedvencek

IDE NE JELENTKEZZ, csak a kedvenc oldalaimnak!
 
 

 
Elite

   20/1 szabad! BETELT!
Szép, igényes oldalak számára fenntartott hely!
Ha úgy gondolod a tied az, bátran jelentkezz! :)
Ha 1 hónapig nincs friss, vagy az oldal nem elérhető

L E K E R Ü L S Z!!
Ha oldalad megszünt, elköltözött, levettél a cserék közül, kérlek
J E L E Z D!!

Szünet: Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Amanda naplója, Ximena Duque

 
Top


A chatben jelentkezhetsz! KORLÁTLAN
Ha 1 hónapig nincs friss, vagy az oldal nem elérhető LEKERÜLSZ!


 Ana Brenda & Walking Dead & Carmen Villalobos & A felhők fölött 3 méterrel & Religio Portal & Selena Gomez & Te? & Te? & Te?

 
Gaby a tévében


Soy Tu Duena (Riválisok)
Minden hétköznap 19:10
Előzőnapi ismétlés 13:30
Szombaton 10:30 (Heti ismétlés)
Sorozat+

 
Proyectos

Mujeres de Arena (A homok titkai)
Műfaj: Telenovella
Szerep: Ruth és Raquel (ikerpár)
Év: 2014
Megjelenés: Várhatóan 2014 vége 2015 eleje (külföldön)
Gyártó: Tv Azteca

Gaby Spanic y su banda
(Gaby Spanic és a bandája)
Műfaj: Új lemez
Év: 2014
Megjelenés: Várhatóan 2014
 

 

Te quiero México Te quiero Limpio
Műfaj: Saját műsor, melyben Mexikó különböző helyeit, érdekességeit mutatja be.
Év: 2013-2014
Megjelenés: 2013. október 6.
Gyártó: TV Azteca
 


Tovább>>>

 
Twitter

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Kövesd az oldalt twitteren

Tavaly májusban elkészült az első magyar rajongói twitter oldal, amit már Gaby is követ :) Ha van twitter oldalatok, akkor kövessétek a csoportot :)

 
Oldalinformáció

NYITÁS: 2013.01.15
AJÁNLOTT BÖNGÉSZŐ: Mozilla Firefox
DIZÁJN: #1 Dia , #2 mostanáig: Viki
FŐSZERKESZTŐ: Viki
ELÉRHETŐSÉG: gabriela-spanic.gportal@freemail.hu

Az oldal NEM áll semmilyen kapcsolatban Gabyval, családjával, barátaival, illetve menedzserével. Ez csak egy rajongói lap. Az itt található tartalom többsége saját írás, fordítás, gyűjtés, ezért másolása SZIGORÚAN TILOS!
(c)gabriela-spanic.gportal.hu

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
css
 
Csillogó fejléc

 
Televisa Freeblog interjú 2011. november [Magyarországon]

Gabriela Spanic: "Szeretem, ha van beleszólásom a történetbe" - exkluzív interjú

*Televisa Hírblog: - Nem tudom, hogy tudod-e, hogy abból a kilenc sorozatból, amit eddig megvettek a magyar tévék és te is szerepelsz bennük, hatot jelenleg is adnak a magyar csatornák. Fut a Paula és Paulina, a Második esély, A bosszú, A császárnő, A csábítás földjén és ismétlik a Szeretni bolondulásigot is. A Paula és Paulina már nyolcadjára megy. Mit szólsz ehhez?
Gabriela Spanic: - Wow! Kilencből hat fut egyszerre? Nahát! Én azt hittem, csak négy, és most kiderül, hogy hat! Hogy is érezhetném magam, képzeld csak el… Nagyon megtisztelő ez nekem, kiváltságos helyzet, hogy Magyarországon Gaby Spanicnak hat sorozatát is egyszerre adják. Azt hiszem, ez még sosem fordult elő a tévézés történetében sehol a világon (nevet).

*Televisa Hírblog: - Ezzel már hivatalosan is te lettél a legnagyobb telenovella-sztár itt Magyarországon.
Gabriela Spanic: - Képzeld csak el, hogy milyen csodás érzés ez nekem. Ráadásul több tévétársaságtól is megy itt sorozatom, a Televisától, a Telemundótól, az Aztecától… Hálás vagyok a magyar tévéknek és a magyaroknak, hogy ennyire nagyra értékelik a munkámat. Számomra ez… nem is találok szavakat. Igazi megtiszteltetés.

*Televisa Hírblog: - Karriered során több stúdióval és több országban is volt lehetőséged dolgozni. Forgattál Venezuelában, Kolumbiában, Mexikóban… Megkérdezhetem, hogy hol érezted magad a legjobban?
Gabriela Spanic: - Mindenhol jó volt, mindenhol tanultam valami újat. Azt hiszem, ha az ember telenovellát forgat – márpedig én ezt szeretem a legjobban -, akkor a lényegi dolgok nem változnak, bárhol is dolgozol. Persze a munkastílus helyenként más és más, de az a bizonyos latinos íz mindenhol megvan. Mindenhol jól éreztem magam, de a legjobb mégis a Paula és Paulina volt, hiszen ez volt az a sorozat, amely megadta nekem a nemzetközi ismertséget, és amelyet azóta is rengetegszer ismételtek szerte a világon. Annak ellenére, hogy már lassan tizenöt éve készült, még ma is érdekli az embereket. Nem csak itt játsszák, megy Brazíliában, Chilében, Mexikóban (ahol azt hiszem, négyszer adták le), Kolumbiában, Romániában, Horvátországban… ha jól tudom, még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült, mint a világon legtöbbször megismételt telenovella.

*Televisa Hírblog: - Ahogy te is mondtad, a telenovella a te igazi tereped, de nem tervezed magad mégis kipróbálni valami másban, például mozifilmben vagy amerikai típusú sorozatokban, mint amilyen például a Gyilkos nők is? Ha jól tudom, az egyetlen hasonló munkád a Decisiones című sorozatban volt, ami kissé eltért a megszokott telenovella-sablonoktól.
Gabriela Spanic: - Hívtak engem is a Gyilkos nőkbe, de épp akkor váltottam stúdiót, szóval ez sajnos nem jött össze.
Beto, Gaby menedzsere: - Egy kicsivel azelőtt hívtak a Gyilkos nőkbe, mielőtt A csábítás földjén-t forgattad volna, és azt mondták, megvárnak a következő évadra, de időközben átmentél az Aztecához.
Gabriela Spanic: - Igen, tényleg így volt.


*Televisa Hírblog: - Pedig már megvolt az epizódod története is?
Gabriela Spanic: - Egy olyan nőt játszottam volna, aki a saját sógorát öli meg (nevet). Pedro Torres, a producer legalábbis ezt a szerepet ajánlotta fel.

*Televisa Hírblog: - Sajnálom, hogy nem jött össze, de talán majd egy későbbi évadban. És mi a helyzet a filmekkel? Dolgoznál mondjuk Pedro Almodóvarral?
Gabriela Spanic: - Igen, mozit nagyon szívesen csinálnék, akár még Almodóvarral is.

*Televisa Hírblog: - Minden színésznőnek vannak szerepálmai, mint amilyenek neked például Dona Bárbara vagy Emperatriz voltak. Ha jól tudom, ezeknek az álmoknak nagy szerepük volt abban is, hogy az Aztecához igazoltál. Mi a helyzet a többi történettel? Azt olvastam, a Las dos Dianas (A két Diana) volt a másik olyan telenovella, amit szívesen megcsinálnál. Vonz még ez a sztori?
Gabriela Spanic: - Amiben Nohely Arteaga játszotta a kettős szerepet?

*Televisa Hírblog: - Így van, anyát és lányát. Számíthatunk rá, hogy az Azteca feldolgozza ezt is?
Gabriela Spanic: - Van rá esély, igen. Van esély a Las dos Dianasra, de van esély a La loba heridára (A sebzett farkas), a La mujer prohibidára (A tiltott nő) és a Ka Inára is (ezt a sorozatot A vadon lánya címmel itthon is láthattuk - a szerk.), tehát jelenleg négy történet is versenyben van. Én ezek közül legszívesebben a Ka Ina főszerepét játszanám el. De ott igazából a főgonosz lennék, azaz az őserdő istennője, aki teliholdkor jaguártejben fürdik, beszélget az állatokkal, az őserdő pedig felel neki. Nagyon tetszene egy ilyen szerep. Fürdeni egy trópusi folyóban - hasonlóban, mint a Duna, csak több vízeséssel (nevet) - őserdei nőnek öltözve…

*Televisa Hírblog: - Illene hozzád. Ismerjük a történetet, itt is vetítették.
Gabriela Spanic: - Igazán? (nevet) Úgy dolgoznánk fel, hogy a főgonoszt emelnénk főszereplői rangra, akit Hilda Abrahamz alakított. Maniña Yerichanának hívták a karaktert, ha jól emlékszem.

*Televisa Hírblog: - Na és mit gondolsz a feldolgozásokról? Az eddigi telenovelláid többsége remake volt, és javarészt sikerült velük felülmúlni az eredetiket. A műfaj kapcsán sokszor szóba kerül az eredetik és a feldolgozások hívei közötti végeláthatatlan vita.
Gabriela Spanic: - Forgattam remake-eket, de főleg olyan sorozatokból, amelyeknek az eredetije venezuelai volt, és amelyeknek nem volt korábban akkora nemzetközi sikere, mint mondjuk a Televisa sorozatainak. Például az Emperatriz történetét nem ismerték sem Mexikóban, sem az Egyesült Államokban, sem Európában. Az eredetit gyakorlatilag csak a venezuelai közönségnek gyártották, így az új változat a világ többi részének szinte olyan volt, mint egy eredeti történet. Az ilyen típusú remake-eket szeretem, amiknek a történetét más országokban még nem ismerik.

*Televisa Hírblog: - Ezek szerint Emperatrizt gyakorlatilag te tetted fel a térképre?
Gabriela Spanic: - Amikor az Azteca elkezdett nekem felajánlani különböző sorozatokat, azt mondtam Alberto Santininek, a gyártó kreatív igazgatójának, hogy rendben, megköthetjük a szerződést, de csak azzal a feltétellel, ha megveszik nekem az Emperatrizt. És így is lett, megcsináltuk. A Las dos Dianas-t is én javasoltam neki, a La loba heridát is… és a jövő évre még sok más is tervbe van véve. Nagyon szeretem, ha van beleszólásom a történetbe. Régebben még belementem más típusú sorozatokba is, most azonban már megvan rá a lehetőségem, hogy én magam választhassam ki, milyen történetben is szeretnék játszani, és ezt csodálatos ajándéknak tartom.

*Televisa Hírblog: - És nem jobb valami újat alkotni, amit még senki más nem játszott el korábban, mint például a Második esély esetében?
Gabriela Spanic: - Az sem volt eredeti!

*Televisa Hírblog: - Valóban?
Gabriela Spanic: - Valójában a La fiera (A vadállat) című sorozat inspirálta Eric Vonn-t, az írót, aki egy szőlőskertbe helyezte át a sztorit, eredetileg csak egy sima udvarházban játszódott. Az eredeti sorozat főszereplője nem volt olyan kifinomult, mint Valeria, a Második esélyben hozzáadtuk ezt a fajta kifinomultságot, de megőriztük azt a vadságot is, ami a La fierát jellemezte.

*Televisa Hírblog: - Nem maradt más hátra, mint hogy megköszönjük, hogy itt vagy, és remélem, kellemesen fog telni a heted itt Magyarországon!
Gabriela Spanic: - Én is köszönöm, és üdvözlök minden kedves olvasót!

 

 (nagyobb képért katt)

Katt a forrásért!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!